Joi 16, Decembrie 2010 / Banca Transilvania

Un nou card premium Banca Transilvania: MasterCard Gold Debit

Banca Transilvania utilizare internaţională. Cardul aduce posesorilor – persoane fizice, cu statut social aparte – servicii speciale şi accesul la banii din contul curent. Pentru cumpărăturile efectuate la comercianţii din ţară sau din străinătate, achitate cu acest card, banca nu percepe niciun comision.lansează
MasterCard GoldDebit,un produs premium, cu BT completează astfel portofoliul său de produse, care cuprinde 16 tipuri de carduri – de debit sau de credit.
Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking în cadrul Băncii Transilvania, declară:„Cardul MasterCard Gold Debit de la Banca Transilvania este un produs conceput pentru persoanele cu un statut social important, care reprezintă top managementul companiilor mari, oameni de afaceri sau persoane cu profesii de succes. Medicii, avocaţii, notarii sunt un exemplu, în acest sens. De asemenea, considerăm că un client care deţine deja un card de credit premium trebuie să beneficieze de servicii premium şi la cardul de debit”.
Servicii speciale pentru clienţi speciali
Faţă de avantajele unui card standard de debit, posesorii MasterCard Gold Debit de la Banca Transilvania vor putea beneficia de un pachet de servicii pe timpul călătoriilor, beneficii la plata cu cardul ori în caz de pierdere sau furt al cardului.
Pentru călătoriile în străinătate, datorită noului card de la BT, utilizatorii vor putea
beneficia de asigurare pentru cheltuieli medicale de urgenţă în caz de accident sau de îmbolnavire, pentru întârzierea bagajelor şi / sau a zborului, pentru cheltuieli juridice în caz de accident de automobil şi / sau pierderea actelor de identitate sau asigurare de deces. Pentru a beneficia de aceste servicii, clientul trebuie să achite cu MasterCard Gold Debit cheltuielile aferente călătoriei sau, în ultimele trei luni până la începerea călătoriei, să efectueze plăţi cu acest card, în valoare de minim 300 de lei.

De asemenea, posesorii unui MasterCard Gold Debit vor putea beneficia de acces gratuit în Salonul Busisness Class al Aeroportului Internaţional Henri Coandă din Bucureşti şi în Saloanele Business din cadrul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, de discount-uri la comercianţi de top, care fac parte din programul MasterCard Elite, de furnizare de cash sau de înlocuirea cardului, în regim de urgenţă, în cazul pierderii sau furtului cardulului.

Cu MasterCard Gold Debit pot fi achitate, direct de la bancomatele Băncii Transilvania, facturile Vodafone, Orange, Cosmote, RCS-RDS, Avon, Electrica şi ApaServ Satu Mare.

Banca Transilvania este de 10 ani pe piaţa cardurilor din România iar portofoliul său cuprinde în prezent peste 1.800.000 de carduri emise.

Sursa: Banca Transilvania