Dum 09, Ianuarie 2011 / EFG Retail Services

Cardurile de credit EuroLine American Express sunt acceptate in hypermarket-urile Real

EFG Retail Services si real,- Hypermarket Romania anunta lansarea parteneriatului pentru acceptarea la plata, in 4 si 6 rate fara dobanda, a cardurilor de credit EuroLine American Express pentru achizitionarea de produse electronice si electrocasnice achitate la casele media. Oferta de plata in 4 si 6 rate, fara dobanda, are un caracter permanent si este disponibila din data de 07 ianuarie 2011 in toate hipermarketurile real,-.

EFG Retail Services si real,- Hypermarket Romania anticipeaza astfel dorintele clientilor si raspund nevoilor reale ale acestora, actiunea facand parte din implementarea strategiei de extindere si consolidare a parteneriatului deja existent privind acordarea de credite direct in magazin. Totodata, cele doua companii isi reconfirma astfel angajamentul constant de a-si diversifica permanent gama de produse si servicii, adaptand-o flexibil la cerintele si asteptarile in continua schimbare ale publicului din Romania.

„Prin incheierea acestui parteneriat, dorim sa le oferim clientilor nostri posesori ai cardurilor de credit EuroLine American Express posibilitatea de a achizitiona produse electronice si electrocasnice in 4 sau 6 rate fara dobanda. Contribuim astfel la completarea si dezvoltarea facilitatilor de plata si de creditare deja disponibile in magazinele noastre, astfel incat clientii sa poata sa faca alegerea cea mai avantajoasa pentru ei, in functie de preferinte sau de buget." a declarat Camelia Oprea, Director Administratie real,- Hypermarket Romania.

„Introducerea sistemului de plata in rate fara dobanda in Hypermarket-urile real,- vine sa completeze ofertele existente de rate fara dobanda disponibile pentru toti clientii EuroLine American Express la peste 200 de comercianti si mult mai multe locatii comerciale. Suntem incantati sa continuam dezvoltarea parteneriatului cu real,- prin extinderea acestuia cu acceptarea la plata a cardurilor de credit EuroLine American Express” a declarat Aris Papathomas, Director General EFG Retail Services IFN SA.

Clientii interesati de obtinerea unui card de credit EuroLine American Express se pot adresa birourilor de credit EFG Retail Services in toate cele 25 de magazine real,-, unde, intr-un mod simplu si rapid, in baza actului de identitate si a documentelor doveditoare privind venitul (adeverinta de venit si fisa fiscala pentru anul anterior) pot solicita emiterea unui card de credit EuroLine American Express.

Sursa: EFG Retail Services