Informatii generaleInternet banking de la Raiffeisen Bank
Descriere
Ati ales un produs din categoria Internet Banking
Acesta este Raiffeisen Online - persoane fizice
Acces 24 / 7 online, securizat, la conturile tale oriunde in lume
Raiffeisen Bank
Pentru alte detalii despre Raiffeisen Online - persoane fizice, va rugam sa cititi mai jos
Modalitate acces Identificarea utilizatorilor prin Cod utilizator si parola strict personale
Securitate Protocolul securizat SSL 128 biti
Beneficiari Persoane fizice
Oferte si promotii I. Campania promotionala 01.10.2012 -25.11.2012, tragerea la sorti din data de 3 decembrie 2012, premiul constand intr-o masina smart, Tip smart fortwo coupe C451 45 kW MHD, produsa de Mercedes Benz - Sa fie persoana fizica, client al Raiffeisen Bank SA, vu varsta de preste 18 ani; - SA utilizeze in perioada 01.10.2012 -25.11.2012, inclusiv, unul dintre urmatoarele canale alternative ale Raiffeisen Bank SA : Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Direct, Debit direct, Card de debit pentru plata la Pos, Plata facturilor la ATM, pentru realizarea unei tranzactii si/sau achizitia unui produs/ serviciu bancar oferit de Raiffeisen Bank SA, dupa cum urmeaza: - Sa utilizeze Raiffeisen Online: serviciul de internet banking – sa tranzactioneze sau sa achizitioneze un produs bancar ce poate fi achizionat prin intermediul serviciului de internet banking, Raiffeisen Online - Sa utilizeze Smart Mobile: serviciul de mobile banking - sa efectueze o tranzactie sau sa achizitioneze un produs bancar ce poate fi achizionat prin intermediul serviciului de mobile banking, Raiffeisen Smart Mobile -Sa utilizeze Confortabill: serviciul direct debit (plata automata a facturilor) – sa isi deschida cel putin un contract de direct debit, Confortabill Sa utilizeze Raiffeisen Direct - sa tranzactioneze sau sa achizitioneze un produs bancar ce poate fi achizionat prin intermediul serviciului Raiffeisen - Sa utilizeze Cardul de debit , plata la pos – utilizarea cardului la pos - Sa utilizeze serviciul de Plata facturilor la ATM – sa efectueze cel putin o plata de facturi la ATM - Sa utilizeze SmartTel – interogare sold
Explicatii oferta nespecificat
Data promotie
 
Operatiuni permiseInternet banking de la Raiffeisen Bank
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la aceeasi banca da
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la alte banci din Romania da
Plati in lei catre Trezoreria Statului da
Plata utilitati da
Ordin de plata programat da
Plata valutara interna si externa da
Schimb valutar da
Constituirea si desfiintarea depozitelor da
Alimentare card da
Alte operatiuni
 
ComisioaneInternet banking de la Raiffeisen Bank
Comision lunar 4 RON
Comision dispozitiv acces 0
Comision transfer RON Intrabancar:
- orice transa, taxa = 1 RON
Interbancar:
- orice transa, taxa = 3.1 RON
Comision transfer valuta Intrabancar:
- orice transa, taxa= 0
Interbancar:
- orice transa, taxa = 0.10%, minim 10 EUR, maxim 500 EUR
Alte comisioane
Taxa gestionare card reader suplimentar = 2 RON; Taxa inlocuire card Raiffeisen Online = 5 RON; Taxa nereturnare card reader la rezilierea contractului = 10 RON; go top
Alte specificatii Internet Raiffeisen Online - persoane fizice oferit de Raiffeisen Bank din internet banking este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs prin care puteti accesa conturile Dvs. bancare la distanta prin Internet si prin mijloacele puse la dispozitie de Raiffeisen Bank.
Internet Raiffeisen Online - persoane fizice este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. operationale curente, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a utiliza Internet Raiffeisen Online - persoane fizice va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici.
Toate informatiile sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Internet Raiffeisen Online - persoane fizice.
Raiffeisen Bank poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.