Informatii generaleInternet banking de la Banca Romaneasca
Descriere
Ati ales un produs din categoria Internet Banking
Acesta este e-bancamea
in calitate de client de Internet Banking al Bancii Romanesti puteti vizualiza soldurile conturilor, informatii referitoare la tranzactii, extrase de cont, puteti afla informaţii despre diversele cursuri valutare si dobanzi practicate de banca.
Accesul la acest serviciu este permis 24 de ore pe zi, din orice locatie ce dispune de o conexiune la Internet si o versiune de navigator web compatibila.
Banca Romaneasca
Modalitate acces Autentificarea utilizatorilor in aplicatie se face pe trei niveluri:
nume utilizator: este unic pentru fiecare utilizator, are o lungime de 8 caractere si este format din cifre si litere; acest nume de utilizator este generat aleator de banca pentru o securitate sporita.
parola: are o lungime minima de 6 caractere si trebuie sa contina cel putin 3 din urmatoarele 4 categorii de caractere : litere mici, litere mari, cifre si caractere speciale.
Digipass: pentru efectuarea anumitor operatiuni ce presupun afisarea informatiilor legate de conturi sau pentru efectuarea de tranzactii, este necesara utilizarea acestui dispozitiv fizic de securitate.
Securitate Transferul datelor intre browser-ul web al clientului si serverul bancii este criptat, utilizand o cheie de criptare pe 128 de biti, pe baza unui certificat digital emis de Verisign.
Beneficiari Persoane fizice, persoane juridice
Oferte si promotii nespecificat
Explicatii oferta nespecificat
Data promotie
 
Operatiuni permiseInternet banking de la Banca Romaneasca
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la aceeasi banca da
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la alte banci din Romania da
Plati in lei catre Trezoreria Statului -
Plata utilitati -
Ordin de plata programat da
Plata valutara interna si externa da
Schimb valutar da
Constituirea si desfiintarea depozitelor -
Alimentare card -
Alte operatiuni
 
ComisioaneInternet banking de la Banca Romaneasca
Comision lunar 0
Comision dispozitiv acces 0
Comision transfer RON -
Comision transfer valuta -
Alte comisioane
Alte specificatii Internet e-bancamea oferit de Banca Romaneasca din internet banking este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs prin care puteti accesa conturile Dvs. bancare la distanta prin Internet si prin mijloacele puse la dispozitie de Banca Romaneasca.
Internet e-bancamea este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. operationale curente, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a utiliza Internet e-bancamea va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici.
Toate informatiile sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Internet e-bancamea.
Banca Romaneasca poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.