Informatii generaleDepozite de la ATE Bank
Descriere
Ati ales un produs din categoria Depozite
Acesta este Depozitul Ziua Ta RON
In data in care iti aniversezi ziua de nastere primesti in contul curent dobanda acumulata pana atunci.
La maturitate primesti un bonus de dobanda echivalent cu dobanda lunara (a 13-a dobanda)
Pot fi constituite un numar nelimitat de depozite cu o valoare maxima de 200.000 RON respectiv 50.000 EUR fiecare, la intervale diferite de timp dar de minim 30 de zile distanta.
Dobanda este fixa pe toata perioada de constituire a depozitului si se vireaza in contul curent deschis la ATE Bank Romania in doua date: la data aniversarii zilei de nastere si la implinirea scadentei de 1 an de la constituirea depozitului.
La prelungirea depozitului se acorda un bonus de dobanda de 0.25% p.a. pentru depozitele in RON si 0.15% p.a. pentru depozitele in EUR.
Daca doresti sa lichidezi depozitul inainte de scadenta de 1 an, dobanda primita se calculeaza in functie de data la care soliciti lichidarea depozitului:
- daca lichidarea are loc inainte de ziua ta, in primele 30 de zile de la data constituirii depozitului, rata dobanzii acordate este dobanda oferita de banca pentru disponibilitatile la vedere din momentul constituirii depozitului ZIUA TA.
- inainte de ziua ta, dar din ziua a 31-a de la data constituirii depozitului, rata dobanzii acordate este egala cu jumatate din rata dobanzii anuale valabila la data constituirii depozitului ZIUA TA.
- chiar de ziua ta (sau in ziua bancara precedenta daca ziua ta este intr-o zi nelucratoare), rata dobanzii acordate este dobanda aferenta depozitului ZIUA TA anuntata la data constiturii depozitului acestuia.
- dupa ziua ta, pentru perioada intre aniversarea zilei de nastere si data lichidarii depozitului se aplica rata dobanzii acordata pentru disponibilitatile la vedere la data constituirii depozitului ZIUA TA.
ATE Bank
Pentru alte detalii despre Depozitul Ziua Ta RON, va rugam cititi mai jos
Moneda RON
Tip depozit Dobanda fixa
Transe Nu se aplica
Oferte si promotii nespecificat
Explicatii oferta nespecificat
Data promotie
 
DobanziDepozite de la ATE Bank
Dobanzi
Dobanda fixa - Plata la scadenta
12 luni: 8%
go top
 
Detalii dobandaDepozite de la ATE Bank
Capitalizare dobanda Fara capitalizare
Unde se face bonificarea dobanzii? In contul curent
Dobanda la vedere
 
Parametrii si ConditiiDepozite de la ATE Bank
Beneficiari Persoane fizice rezidente,Persoane fizice nerezidente
Suma minima creare depozit 100 RON
Clauza de imputernicire Nu
Depunere sau retragere din depozit dupa constituire Nu
Reinnoire automata Da
Penalizare retragere inainte de maturitate
 
ComisioaneDepozite de la ATE Bank
Comision deschidere cont 0 RON
Comision deschidere cont curent nespecificat
Comision depunere numerar 0 %
Comision administrare lunar 0 RON
Comision administrare cont curent nespecificat
Comision retragere numerar la scadenta 0 %
Comision retragere numerar inainte de scadenta 0.5 %; Taxa minima: 2 RON
Alte comisioane
 
ObservatiiDepozite de la ATE Bank
Observatii
Alte specificatii Depozit Ziua Ta RON de la ATE Bank oferit de ATE Bank din depozite este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs de economisire prin care Dvs puteti obtine un castig din plasarea in banca a anumitor sume de bani.
Depozit Ziua Ta RON de la ATE Bank este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. de economisire, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a constitui un depozit sau de a infiinta un cont de economii va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici, indiferent daca doriti sa economisiti pe termen scurt, mediu sau lung, cu dobanda fixa sau variabila, cu capitalizare sau fara.
Toate informatiile referitoare la depozite sau conturi de economii sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Depozit Ziua Ta RON de la ATE Bank.
ATE Bank poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.
Consultantii nostri verifica produsele din depozite si actualizeaza zilnic daca intervin modificari asupra produselor.
Nu uitati ca puteti calcula castigul pentru Depozit Ziua Ta RON de la ATE Bank prin pagina de calculatoare depozite si conturi din pagina de calculatoare. Click aici pentru calculatoare depozite