Informatii generaleConturi de economii de la Piraeus Bank
Descriere
Ati ales un produs din categoria conturi de economii
Acesta este Planul de economii Bonus 12+
Destinat economisirii pe termen lung.
Moneda RON
Transe Nu se aplica
Data promotie nespecificat
Oferte si promotii Fara promotii
Explicatii oferta
 
DobanziConturi de economii de la Piraeus Bank
Detalii dobandaConturi de economii de la Piraeus Bank
Capitalizare dobanda Cu capitalizare
Unde se face capitalizarea dobanzii
La alegerea ta go top
 
Parametri si conditiiConturi de economii de la Piraeus Bank
Beneficiari Persoane fizice rezidente, Persoane fizice nerezidente
Suma minima creare cont economii 100 RON
Operatiuni premise Depuneri: in orice moment si orice valoare (cu conditia ca suma alimentarilor lunare sa fie cel putin egala cu suma minima obligatorie pentru depunerile lunare).
Alte conditii
Inchiderea planului de economii se poate realiza: din initiativa clientului – daca se lichideaza planul de economii banca va bonificadobanda aferenta contului curent pentru perioada cuprinsa intre data ultimei bonificari lunare a dobanzii si data inchiderii planului de economii; din initiativa bancii – in cazul in care timp de 3 luni consecutive nu se realizeaza depunerea sumei minime obligatorii lunare, planul de economii se va inchide si disponibilul existent se va transfera in contul curent al clientului. go top
 
ComisioaneConturi de economii de la Piraeus Bank
Comision deschidere cont 0 EUR
Comision inchidere cont 10 EUR
Comision administrare 2 RON
Comision de administrare cont curent 1 RON
Comision depunere 0 %
Comision retragere 0.5 %; Taxa minima: 2 RON
Suma minima de retragere sau transfer nespecificat
Comision transfer in alte conturi nespecificat
Alte comisioane
Alte specificatii Planul de economii Bonus 12+ RON oferit de Piraeus Bank din conturi de economii este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs de economisire prin care Dvs puteti obtine un castig din plasarea in banca a anumitor sume de bani.
Planul de economii Bonus 12+ RON este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. de economisire, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a constitui un depozit sau de a infiinta un cont de economii va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici, indiferent daca doriti sa economisiti pe termen scurt, mediu sau lung, cu dobanda fixa sau variabila, cu capitalizare sau fara.
Toate informatiile referitoare la depozite sau conturi de economii sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Planul de economii Bonus 12+ RON.
Piraeus Bank poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.
Consultantii nostri verifica produsele din conturi de economii si actualizeaza zilnic daca intervin modificari asupra produselor.
Nu uitati ca puteti calcula castigul pentru Planul de economii Bonus 12+ RON prin pagina de calculatoare depozite si conturi din pagina de calculatoare. Click aici pentru calculatoare conturi economii