Informatii generaleConturi de economii de la Millennium Bank
Descriere
Ati ales un produs din categoria Conturi de economii
Moneda RON
Transe Nu se aplica
Data promotie nespecificat
Oferte si promotii nespecificat
Explicatii oferta
 
DobanziConturi de economii de la Millennium Bank
Detalii dobandaConturi de economii de la Millennium Bank
Capitalizare dobanda Cu capitalizare
Unde se face capitalizarea dobanzii
In contul de economii go top
 
Parametri si conditiiConturi de economii de la Millennium Bank
Beneficiari Copii
Suma minima creare cont economii 300 RON
Operatiuni premise Depunerile în contul de economii pot fi făcute în mod simplu şi convenabil, prin programarea de transferuri lunare automate direct din contul curent al părinţilor, în valoarea şi la data stabilită de aceştia. În plus, contul Să Creşti Mare permite depuneri suplimentare oricând şi fără limitare de sumă
Alte conditii
 
ComisioaneConturi de economii de la Millennium Bank
Comision deschidere cont 0 EUR
Comision inchidere cont 0 EUR
Comision administrare 0 EUR
Comision de administrare cont curent 0 EUR
Comision depunere 0 %
Comision retragere 0.5 %; Taxa minima: 5 RON
Suma minima de retragere sau transfer nespecificat
Comision transfer in alte conturi 0 %
Alte comisioane
Alte specificatii Contul de economii "Sa cresti mare" oferit de Millennium Bank din conturi de economii este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs de economisire prin care Dvs puteti obtine un castig din plasarea in banca a anumitor sume de bani.
Contul de economii "Sa cresti mare" este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. de economisire, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a constitui un depozit sau de a infiinta un cont de economii va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici, indiferent daca doriti sa economisiti pe termen scurt, mediu sau lung, cu dobanda fixa sau variabila, cu capitalizare sau fara.
Toate informatiile referitoare la depozite sau conturi de economii sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Contul de economii "Sa cresti mare".
Millennium Bank poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.
Consultantii nostri verifica produsele din conturi de economii si actualizeaza zilnic daca intervin modificari asupra produselor.
Nu uitati ca puteti calcula castigul pentru Contul de economii "Sa cresti mare" prin pagina de calculatoare depozite si conturi din pagina de calculatoare. Click aici pentru calculatoare conturi economii