Informatii generaleConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Descriere
Ati ales un produs din categoria Conturi de economii
Acesta este Contul de Economii AtuStart RON
Copilul tău poate avea acum propriul său cont de economii în Lei, EUR sau USD cu o dobânda preferenţială. ATUSTART este creat special pentru cei mici, încă din prima lor zi de viaţă şi până la împlinirea vârstei de 14 ani.
BRD Groupe Societe Generale
Pentru mai multe detalii despreremi Contul de Economii AtuStart RON, va rugam cititi mai jos
Moneda RON
Transe nespecificat
Data promotie nespecificat
Oferte si promotii I. CADOU LA DESCHIDERE La deschiderea contului de economii ATUSTART, copilul va primi în cont din partea BRD 20 LEI sau 5 EUR/USD.
Explicatii oferta
 
DobanziConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Detalii dobandaConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Capitalizare dobanda Cu capitalizare
Unde se face capitalizarea dobanzii
In contul de economii go top
 
Parametri si conditiiConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Beneficiari Copii
Suma minima creare cont economii 300 RON
Operatiuni premise Permite depuneri si retrageri ulterioare
Alte conditii
 
ComisioaneConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Comision deschidere cont 0 EUR
Comision inchidere cont 30 RON
Comision administrare 0.8 EUR
Comision de administrare cont curent 0.8 EUR
Comision depunere 0 %
Comision retragere 0.50 %; Taxa minima: 3.5 RON
Suma minima de retragere sau transfer nespecificat
Comision transfer in alte conturi nespecificat
Alte comisioane
Alte specificatii Cont de Economii AtuStart RON oferit de BRD Groupe Societe Generale din conturi de economii este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs de economisire prin care Dvs puteti obtine un castig din plasarea in banca a anumitor sume de bani.
Cont de Economii AtuStart RON este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. de economisire, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a constitui un depozit sau de a infiinta un cont de economii va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici, indiferent daca doriti sa economisiti pe termen scurt, mediu sau lung, cu dobanda fixa sau variabila, cu capitalizare sau fara.
Toate informatiile referitoare la depozite sau conturi de economii sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Cont de Economii AtuStart RON.
BRD Groupe Societe Generale poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.
Consultantii nostri verifica produsele din conturi de economii si actualizeaza zilnic daca intervin modificari asupra produselor.
Nu uitati ca puteti calcula castigul pentru Cont de Economii AtuStart RON prin pagina de calculatoare depozite si conturi din pagina de calculatoare. Click aici pentru calculatoare conturi economii