Informatii generaleConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Descriere
Ati ales un produs din categoria Conturi de economii
Acesta este Contul de Economii AtuSprint USD
Destinat adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, acest cont de economii în Lei, EUR sau USD, îţi oferă posibilitatea să înveţi cum să-ţi gestionezi singur economiile, să le valorifici cât mai bine şi să devii treptat independent din punct de vedere financiar.
BRD Groupe Societe Generale
Pentru mai multe detalii despre Contul de Economii AtuSprint USD, va rugam cititi mai jos
Moneda USD
Transe nu se aplica
Data promotie nespecificat
Oferte si promotii
Explicatii oferta
 
DobanziConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Detalii dobandaConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Capitalizare dobanda Cu capitalizare
Unde se face capitalizarea dobanzii
In contul de economii go top
 
Parametri si conditiiConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Beneficiari Copii
Suma minima creare cont economii 100 USD
Operatiuni premise În funcţie de planurile tale, tu hotărăşti ce faci cu banii din ATUSPRINT. Poţi veni oricând la banca să depui sau să retragi* o parte sau toate economiile tale din cont, fără a fi condiţionat de respectarea unui termen prestabilit prin contract şi fără a afecta procentul de dobândă cu care este remunerat contul tău.
Alte conditii
 
ComisioaneConturi de economii de la BRD Groupe Societe Generale
Comision deschidere cont 0 USD
Comision inchidere cont 10 USD
Comision administrare 0.8 EUR
Comision de administrare cont curent 0.8 EUR
Comision depunere 0 %
Comision retragere 0.5 %; Taxa minima: 3 EUR
Suma minima de retragere sau transfer nespecificat
Comision transfer in alte conturi nespecificat
Alte comisioane
Alte specificatii Cont de Economii AtuSprint USD oferit de BRD Groupe Societe Generale din conturi de economii este pus la dispozitia dvs prin cautCredite exact in forma in care este el promovat si comunicat de catre institutia emitenta. Acesta este un produs de economisire prin care Dvs puteti obtine un castig din plasarea in banca a anumitor sume de bani.
Cont de Economii AtuSprint USD este destinat sa satisfaca nevoile Dvs. de economisire, pe termenul dorit de Dvs., in conditiile agreate cu institutia financiara. In decizia Dvs. de a constitui un depozit sau de a infiinta un cont de economii va recomandam sa luati in calcul toate informatiile prezentate aici, indiferent daca doriti sa economisiti pe termen scurt, mediu sau lung, cu dobanda fixa sau variabila, cu capitalizare sau fara.
Toate informatiile referitoare la depozite sau conturi de economii sunt furnizate de institutia emitenta. cautCredite nu face altceva decat sa puna la dispozitia dvs informatii cat mai utile referitoare la Cont de Economii AtuSprint USD.
BRD Groupe Societe Generale poate aduce modificari acestui produs fara a notifica in prealabil consumatorii sau utilizatorii.
Consultantii nostri verifica produsele din conturi de economii si actualizeaza zilnic daca intervin modificari asupra produselor.
Nu uitati ca puteti calcula castigul pentru Cont de Economii AtuSprint USD prin pagina de calculatoare depozite si conturi din pagina de calculatoare. Click aici pentru calculatoare conturi economii