Intrebari Carduri de credit
sus

Daniela Ghiorghiu de 25 de ani din Bacau, intreaba:

Vreau sa imi dati un card de credit? ce imi trebuie ca sa mi-l acordati?
Raspuns:
Pentru a obtine un card de credit aveti nevoie de urmatoarele documente: actul de identitate, adeverinta de venit, fisa fiscala, factura de utilitati, si certificatul de casatorie (daca este cazul, in original). Pentru mai multe detalii si pentru a aplica la un produs din categoria carduri de credite intrati pe cautcredite.ro/carduri-de-credit. In scurt timp dupa ce aplicati la un produs un reprezentant al institutiei la care a-ti aplicat va va contacta


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Dobrotescu Costin de 27 de ani din Severin, intreaba:

Pe cardul unde imi luam salariul aveam un descoperit de card. Mi-am schimbat locul de munca si acum imi iau salariul in alt cont. Ce se intampla cu descoperirea de cont?
Raspuns:
In momentul in care ati contractat facilitatea de descoperit de cont cel mai probabil beneficiati de o oferta speciala pe care firma a negociat-o cu banca. Schimband locul de munca, nu mai beneficiati de oferta respectiva, devenind un client standard. Puteti sa ramaneti in continuare clientul acelei banci, pastrand descoperintul de cont sau puteti sa va informati la noua banca de posibilitatea preluarii facilitatii de descoperit de cot in conditii mai avantajoase.


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent