Intrebari
sus

Andreescu Marius de 37 de ani din Tulcea, intreaba:

Cum pot afla care este cea mai buna dobanda la un depozit?
Raspuns:
cautCredite.ro va ofera posibilitatea sa calculati cea mai buna dobanda pentru suma pe care o aveti disponibila pentru economisire. Avand in vedere ca in site regasiti informatii despre toate produsele de pe piata, cu siguranta veti regasi cea mai buna varianta de a economisi in conditiile dorite de dumneavoastra.


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Daniela Ghiorghiu de 25 de ani din Bacau, intreaba:

Vreau sa imi dati un card de credit? ce imi trebuie ca sa mi-l acordati?
Raspuns:
Pentru a obtine un card de credit aveti nevoie de urmatoarele documente: actul de identitate, adeverinta de venit, fisa fiscala, factura de utilitati, si certificatul de casatorie (daca este cazul, in original). Pentru mai multe detalii si pentru a aplica la un produs din categoria carduri de credite intrati pe cautcredite.ro/carduri-de-credit. In scurt timp dupa ce aplicati la un produs un reprezentant al institutiei la care a-ti aplicat va va contacta


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Irina Blejan de 35 de ani din Calarasi, intreaba:

Puteti sa imi dati un credit de 7000 euro? Sunt salariata full time! Cum pot sa fac?
Raspuns:
cautcredite.ro este un portal financiar ce va ofera online o gama variata de produse: credite, depozite, carduri. Dumneavoastra puteti intra si cauta produsul ideal pentru dumneavoastra!
Cautcredite.ro va puna la dispozitie facilitatea ?calculatoare?. Aici puteti sa calculate si sa gasiti un credit cat mai mare!
Tot ce trebuie sa faceti pentru a achizitiona un credit in valoare de 7000 euro este sa intrati pe cautCredite.ro. Aici aveti posibilitatea de a aplica online si gratuit la orice produs doriti dumneavoastra. In scurt timp un reprezentant al institutiei ce detine produsul la care ati aplicat, va va contacta!


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Dobrotescu Costin de 27 de ani din Severin, intreaba:

Pe cardul unde imi luam salariul aveam un descoperit de card. Mi-am schimbat locul de munca si acum imi iau salariul in alt cont. Ce se intampla cu descoperirea de cont?
Raspuns:
In momentul in care ati contractat facilitatea de descoperit de cont cel mai probabil beneficiati de o oferta speciala pe care firma a negociat-o cu banca. Schimband locul de munca, nu mai beneficiati de oferta respectiva, devenind un client standard. Puteti sa ramaneti in continuare clientul acelei banci, pastrand descoperintul de cont sau puteti sa va informati la noua banca de posibilitatea preluarii facilitatii de descoperit de cot in conditii mai avantajoase.


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Andrei Iordache de 29 de ani din Bucuresti, intreaba:

Mi-am inchis contul pe care il aveam la banca. Mai pot sa vad istoricul tranzactiilor pe acest cont?
Raspuns:
Chiar daca ati inchis un cont si nu mai sunteti clientul bancii respective, puteti vedea in continuare extrasul de cont cu tranzactiile efectuate intr-o anumita perioada, tot ce aveti de facut este sa solicitati bancii acest lucru. 


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Ionela Marin de 32 de ani din Timisoara, intreaba:

Eu vreau sa tin banii in banca intr-un depozit. De ce trebuie sa deschid un cont curent si sa si platesc pentru el?
Raspuns:
Deveniti clientul unei banci in momentul in care deschideti un cont. Relatia contractuala cu o banca, indiferent de serviciile si produsele pe care le folositi, presupune deschiderea unui cont prin intermediul caruia se efectueaza toate operatiunile. Chiar daca contractati un credit sau depuneti banii intr-un depozit, toate operatiunile aferente se deruleaza printr-un cont curent. Acest lucru este si in avantajul dumneavoastra, pentru ca, odata deschis contul, puteti utiliza toate produsele bancii respective prin intermediul contului deschis asa ca puteti lua in considerare sa folositi contul deschis pentru depozitul dumneavoastra si pentru alte operatiuni - plati facturi, plati cu cardul etc.


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Danile Moldovan de 33 de ani din Pitesti, intreaba:

Ce este un card embosat?
Raspuns:
Un card embosat este un card care are elementele de identificare in relief (numarul cardului, data expirarii si numele posesorului). Aceste elemente permit utilizarea cardurilor si in mediu manual (la dispozitive numite imprintere pe care le gasiti de obicei in hoteluri) pe langa mediul electronic (de exemplu ATM, POS) unde poate fi folosit orice tip de card. Pe cautCredite.ro puteti gasi toate tipurile de carduri pe care le ofera in momentul de fata institutiile financiare. 


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent 
sus

Andreescu Marius de 37 de ani din Tulcea, intreaba:

Buna ziua! Locuiesc in orasul Bacau, muncesc legal de peste 3 ani in Bucuresti! Pot sa imi iau o casa aici in Bucuresti? Ma intereseaza programul Prima casa 2. Multumesc.
Raspuns:
Puteti sa va cumparati casa dorita de pe teritoriul Romaniei, beneficiand de programul Prima Casa 2! Important este sa indepliniti criteriile de eligibilitate existente la institutia de la care doriti sa luati creditul!
Cautcredite.ro te invita sa vezi toate produsele de pe piata din Romania referitoare la programul Prima Casa 2. Da click aici cautcredite.ro/credite-prima-casa si poti cauta produl ce se muleaza perfect pe conditiile si nevoile tale! Compara produsele, aplica online si gratuit la produsul Prima Casa 2. In cel mai scurt timp un reprezentant al institutiei de la care este produsul, te va contacta pentru a-ti acorda creditul mult visat!


Cristina Ghica - Legal Adviser
Consultant Independent